Maraska

Malo je gradova i kompanija koje imaju tako bogatu i slavnu tradiciju u proizvodnji, likera kao što ih imaju Zadar i Maraska. Više od pet stoljeća iskustva i bogate tradicije proizvodnje likera i alkoholnih pića pretočeno je u današnju tvrtku. Maraska d.d. moderna je hrvatska tvrtka koja uz tradicionalnu proizvodnju i prodaju alkoholnih pića proizvodi i bogati asortiman bezalkoholnih pića raznih vrsta i okusa.

Bogata i široka paleta vrhunskih proizvoda za hrvatsko i međunarodna tržišta osigurava nam kreativnost u prodajnom i marketinškom pristupu, prema poslovnim partnerima kao i prema potrošačima, a rezultati nam omogućuju kvalitetnu tržišnu poziciju. Suvremeni proizvodni pogon, izgrađen 2006. godine svojim kapacitetima udovoljava i najzahtjevnijim potrebama naših kupaca. Prepoznati smo kao kvalitetan i pouzdan partner s misijom stvaranja vrhunskih, visokokvalitetnih proizvoda s krovnim brandom koji uživa nepodijeljeno povjerenje kupaca i potrošača zasnovano na kontinuitetu ujednačene razine kvalitete.

Maraska d.d. sa svojih 150 djelatnika organizacijski je podijeljena na odjele prodaje, proizvodnje, marketinga, razvoja, financija i odjela ljudskih resursa čija je zadaća razvoj respektabilne i snažne tvrtke na području proizvodnje i distribucije kvalitetnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, posebice visokokvalitetnih proizvoda na bazi višnje maraske, autohtone sorte višnje koja raste samo u podneblju zadarskog zaleđa.

Maraska d.d. dio je Mepas grupe. Mepas grupa

Misija

Proizvodnja visokokvalitetnih alkoholnih i bezalkoholnih proizvoda s potpisom Maraska Zadar, koja se temelji na prepoznatljivosti i kontinuitetu ujednačene razine kvalitete koju su potrošači već nedvojbeno prepoznali.

Vizija

Inovativnim i odgovornim pristupom, kvalitetnim djelovanjem, snagom svojih resursa, kreacijom kvalitetnih proizvoda naročito višnje maraske osigurati stabilan razvoj i rast kompanije na obostrano zadovoljstvo svojih klijenata, dioničara i zaposlenika.

Posvećenost kvaliteti

Strateški je cilj Maraske d.d. proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda i održavanje standarda kvalitete, kao i razvoj novih i raznovrsnih proizvoda visoke kvalitete i prepoznatljivosti. Preseljenjem u novu tvornicu 2006. godine ostvareni su svi preduvjeti za visokokvalitetnu proizvodnju.

 • Iso 9001
 • HACCP
 • IFS Food
 • Kosher
 • Halal
Više o kvaliteti

Tržišta

Putem svojih šest prodajnih i distribucijskih centara (Zadar, Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Dubrovnik), Maraska vrši prodaju su na cjelokupnom domaćem tržištu kroz sve kanale (maloprodaja, veleprodaja, Horeca).

Na inozemnim tržištima Maraska d.d. također ostvaruje zapažene rezultate, najznačajnija su svakako regionalna tržišta naročito Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Slovenija te ostalim inozemnim tržištima:

Europa: Austrija, Belgija, Danska, Nizozemska, Njemačka, Slovenija, Slovačkoj, Srbija, španjolska, švicarska, Vatikan

Svijet: SAD, Kanada, čile, Argentina, Japan, Australija

 • trzista
 • Društvena odgovornost

  Društveno odgovorno ponašanje u svim njegovim segmentima strateško je opredjeljenje tvrtke Maraska d.d. Briga o svim našim zaposlenicima, kupcima, partnerima, dobavljačma, krajnim korisnicima naših proizvoda u Maraski su na prvom mjestu. Maraska d.d. je i u smislu unapređenja upravljanja korporacijom izradila i Kodeks korporativnog upravljanja kojim su utvrđene smjernice etičkog ponašanja i upravljanja poslovnog subjekta u okviru hrvatskog gospodarstva.

  Više o odgovornosti

  Želite biti dio našeg tima?

  Vrlo smo ponosni na lojalnost i odanost naših zaposlenika koji su zaposleni dugi niz godina. Samo pozitivno radno okružje može doprinijeti stvaranju novih ideja, vizija i napretka. Ako ste ambiciozni, marljivi, inovativni i spremni za rad u visokomotiviranom, dinamičnom i modernom poslovnom okruženju, pošaljite nam svoj životopis na maraska@maraska.hr ili na adresu Maraska d.d., Biogradska cesta 64 A, 23000 Zadar – Hrvatska.

  Prijavite se!