Amarena

Amarena linija predstavlja liniju voćnih sirupa, nektara i sokova pripravljenih od koncentrata dalmatinske višnje maraske, autohtone sorte višnje, koja daje plod specifične slatko kisele arome, jedinstvene u svijetu, a najbolje uspjeva na uskom području Dalmatinske obale.

Zahvaljujući geografskim i klimatološkim specifičnostima Dalmacije, na koje se višnja maraska prilagođava već 500 godina, plod višnje maraske odlikuje se prije svega većim postotkom vitamina, minerala i antioksidansa u odnosu na druge sorte višnje. Dokazano je da pozitivno utječe na krvni tlak, kolesterol u krvi, te otežava nastanak bolesti srca i krvnih žila, kancerogenih bolesti i dijabetesa. U jednom UNDP-ovom izvješću za Hrvatsku, višnja maraska je proglašena vjerojatno najkvalitetnijom višnjom na svijetu.

Amarena

Znajući kakvo blago se krije u plodu višnje maraske s posebnom pažnjom brinemo o vlastitoj plantaži površine 200 hektara, na kojoj uspješno raste preko 90.000 stabala višnje maraske.

Amarena Premium

Amarena Premium

Amarena Premium bez premca je najkvalitetniji i najpoznatiji voćni sirup na našem tržištu. Izvorni hrvatski proizvod od dalmatinske višnje maraske, bogate kalcijem, željezom, mineralima i vitaminima. Budući da zadovoljava visoke standarde kvalitete i da je riječ o autohtonom hrvatskom proizvodu, Hrvatska Gospodarska Komora u veljači 2000. dodijelila je Amareni najviše priznanje.

PUUUNO VIŠE VOĆA...

Vidi proizvod

Sirup Amarena

Sirup Amarena jedan je od najpoznatijih proizvoda i krovni brend Maraske d.d. u domeni bezalkoholnih pića, ali i jedan od najstarijih i najpoznatijih hrvatskih voćnih sirupa. Dobiven iz koncentriranog soka višnje maraske, ovaj je sirup ujedno i jedan od „najzdravijih“ na hrvatskome tržištu. U Maraskinu asortimanu možete ga pronaći u više inačica, kojima je predvodnik bio upravo ovaj sirup.

Vidi proizvod
Sirup Amarena
Amarena jabuka naranča sirup

Amarena jabuka naranča sirup

Amarena Jabuka Naranča jedinstvenoj višnji i sočnoj jabuci pridružuje kraljicu agruma za pravu vitaminsku bombu u čaši.

Vidi proizvod

Amarena nektar

Nektar Amarena Amarena jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih bezalkoholnih pića iz našega asortimana. Dobiven iz koncentrata autohtone višnje maraske, ovaj je napitak jedinstveno osvježavajuće i okrepljujuće piće bogato ljekovitim sastojcima koje duguje jedinstvenoj višnji maraski.

Vidi proizvod
Amarena nektar
Amarena

Amarena džem

Prirodni džem pripravljen od visokog udjela najkvalitetnijih plodova jedinstvene višnje maraske, čak 75g na 100g proizvoda. Bez konzervansa i umjetnih bojila. Premium kvaliteta, za premium okus.

Vidi proizvod